SALG TIL ENGROS – KVALITETS FROSTVARE LØSNINGER FRA EUROPA

House of Windsor har eksisteret i 12 år. Vi startede op som en mindre virksomhed, med fokus på specialiteter indenfor det kulinariske, og er i dag en lille stor virksomhed med speciale og fokus indenfor frostvareløsninger til forskellige typer engrosforretninger i Danmark.

Vi importerer vores varer fra hovedsageligt Frankrig, men også Italien, Spanien og Tyskland. Netop Frankrig har i mange år før Danmark udviklet metoder til at opbevare fødevarer på frost, og stadig bibeholde den gode kvalitet. Vi ser det som vores største fordel at kunne tilbyde vores kunder specialiteter og nyheder inden for frostvaresegmentet, og dette uden at skulle gå for meget på kompromis med den originale vare.

Vores varelager er et udvalg af de over 4000 varer, vi har adgang til. Dette udvalg er baseret på mange års erfaring med hvad der prismæssigt og kvalitetsmæssigt fungerer på det danske marked. Herudover er udvalget også baseret på de én til én aftaler vi altid laver med vores kunder omkring hvad de har brug for ud af vores store varesortiment.

Af bake-off varer har vi alt indenfor Viennoiserie, dsv. croissanter, pain au chocolat, brownies, muffins mv., Brød og Madtærter. Indenfor dessertkøkkenet har vi mange slags kager, små, store, rektangulære og runde. Frugttærter, Moussekager og specialiteter så som Macarons og Éclairs. Mange af disse varer fås i forskellige varianter, og som halvfærdige varer til ’klar til brug’ (fra tærtebund til færdigbagt og pyntet).

Vores dedikerede medarbejderstab, som har mange års erfaring inden for branchen, står klar til at vejlede dig omkring nyheder og klassikere. Med de rette varer, som kompliment til dit eksisterende sortiment, kan du optimere tiden til den kreative indsats som kan gøre dit køkken lidt bedre – hver dag!

KONTROLRAPPORTER…

Her kan du se vores seneste kontrolrapporter baseret på Fødevarestyrelsens gennemgang af vores egenkontrol.

Klik her

LEVERING OG HANDELSVILKÅR…

For lagerførende varer gælder, at vi leverer varerne næste hverdag eller efter aftale ved uden for København og Omegn. Der kan være længere leveringstidspunkter ved importvarer vi ikke har på lager, hvilket vi så aftaler nærmere. Der gælder flg. takster:

  • Fri levering i København og Omegn.

  • For Århus gælder at levering kan ske via AB Catering efter nærmere aftale.

  • For alle andre dele af landet gælder fri levering ved køb over 2000 kr. ex. moms. Varerne skal bestilles inden kl. 12 for at de kan leveres 2 hverdage efter.

Se handelsbetingelser

ORDRESYSTEM…

Vi tilbyder alle vores kunder adgang til et online ordresystem, hvor man kan bestille varer, downloade teknisk specifikation for varerne mv. Du få en kort guide ved at klikke nedenfor, men kort fortalt skal du have flg. for at tilmelde dig som bruger af vores ordresystem:

  • Jeres 4-cifrede House of Windsor Kundenr.

  • Jeres faktura- eller ordre-e-mail.

  • Et brugernavn som I selv vælger.

Kort Guide